Predstavitev

Apartma Snežna plaža (št. 12) se nahaja v mansardi in je zasnovan tako, da se bo v njem prijetno počutilo do 6 oseb. Sodobno opremljena kuhinja in dnevni prostor, ki imata izhod na dva balkona, sta povezana in omogočata celodnevno preživljanje skupnega časa.

 

Kuhinja z jedilnim kotom je v celoti opremljena tako s posodo, jedilnim servisom in priborom za 12 oseb, kot tudi z vsemi električnimi napravami kot so steklokeramična plošča, napa, pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj, kuhalnik vode, palični mešalnik, ožemalnik citrusov in toaster.

Dnevni prostor je opremljen s sedežno garnituro s trosedom in taburejem ter dodatnim trosedom, ki se zlahka pretvori v posteljo (ležišče 140x200). Za zabavo je poskrbljeno s SMART LCD televizorjem na katerem lahko spremljate pester program digitalnega kabelskega omrežja (TV in radio). Na DVD/DIVX predvajalniku pa si lahko ogledate vaše najljubše filme in risanke. Na voljo je tudi brezplačen dostop do interneta (žični/brezžični) z vsemi priključki in zbirka družabnih iger.

Spalnica je opremljena z dvema posteljama (2x ležišče 160x200), nočnima omaricama in dvema prostornima garderobnima omarama.

Kopalnica je opremljena s tuš kabino, umivalnikom, bidejem in straniščno školjko, velikim ogledalom, odlagalnimi površinami in sušilnikom za lase.

 

Shramba za shranjevanje smučarske opreme in ostalih športnih pripomočkov se nahaja v kleti, ki ima tudi stranski izhod na smučišče (10 metrov).

Za parkiranje je poskrbljeno na zaščitenem parkirišču ob glavnem vhodu v hišo.